Hopp til innhold

Arkiv

Porgy and Bess

Porgy and Bess i konsert på DNS

Stjerneartistene Latonia Moore og Lester Lynch kommer tilbake til Bergen for å synge "Summertime" og andre høydepunkt fra Porgy and Bess, samt en rekke andre operaperler.

Werther Dies

Werther

"En ren nytelse" - Klassisk Musikk om Werther, kjærlighetsdramaet som inneholder noe av den mest romantiske musikken i operahistorien. Forestillingen er nå over, men du kan se opptak i TV-kvalitet fra Grieghallen, gratis!

Livestream Werther

Livestream: Werther

Se den kritikerroste operaen der du er, direktesendt fra Grieghallen. Sendingen starter kl. 18:55

Operasalong på Biblioteket

Opera på biblioteket (våren 2019)

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Offentlige Bibliotek inviterer denne våren til en helt ny konsertserie i den populære kafeen Amalies Hage. Tirsdag 30. april blir det finale med Carmen, tapas og andre godbiter!

OperaPub

OperaPub på Logen bar 2018/19

Bergen Nasjonale Opera arrangerer OperaPub hver første onsdag i måneden, og i snart fem år har den vært en suksess med stinn brakke hver gang.

From Russia with Love

Sangerfest

Fra klassisk til musikal: Stemmen er i fokus når Musikkselskapet Harmonien og Bergen Nasjonale Opera inviterer til internasjonale stjernetreff på fire ulike konserter: Lise Davidsen, Operagalla, From Russia with Love og Cabaret med Janie Dee.

Lise Davidsen Foto av Florian Katolay

Konsert med Lise Davidsen

Lise Davidsens stemme er en sensasjon og vekker oppsikt over hele verden. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2015 da hun vant både Operalia-konkurransen i London og Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse.

Operagalla

Operagalla

Operafest med prisvinnere fra Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse.

From Russia with Love

From Russia with Love

Russiske favoritter både fra operaens verden og fengende folkeviser står på programmet når tre utsøkte solister besøker Bergen.

Janie Dee

Cabaret med Janie Dee

For første gang i Norge! Musikalstjernen Janie Dees cabaret-konsert, som har gått for fulle hus i London, kommer til Bergen og Den Nationale Scene med uimotståelig musikk og anekdoter fra hennes imponerende karriere som sanger og prisvinnende skuespiller på Londons West End.

Sweeney Todd

Sweeney Todd

Blodig hevn, kjærlighet og saftige kjøttpaier er noen av ingrediensene i musikalen om den djevelske barberen fra Fleet Street, Sweeney Todd.

Peter Grimes

Peter Grimes

– The best Peter Grimes I’ve ever seen. The Spectator om Peter Grimes på Edinburgh International Festival