Hopp til innhold

Arkiv

Operakurs for skoleelever

For skoleelever: Operakurs med Mozart

Hva er opera? Hvem var Mozart? Hvordan spiller du rasende, forelsket eller fortvilet – og synger samtidig? Nå tilbyr vi skoleelever et hurtigkurs i opera, sammen med Stian Økland og Beate Rostin.

La clemenza di Tito

LA CLEMENZA DI TITO

Rå maktkamp, begjær, sjalusi og Mozarts nydelige musikk. La clemenza di Tito leverer all den skjønnhet og heftige følelser vi forventer fra mesternes mester.

Animert operaspill fra Bergen

OPERAQUEST

Bergen Nasjonale Opera har laget et helt nytt nettbasert spill, der både komponist, librettist, regissør og sangere dukker opp som 3D-figurer.

Eva B Landro

UTSOLGT // OPERA PÅ BIBLIOTEKET

Bli kjent med den mangfoldige sangeren Eva B. Landro, som har flyttet hit til Bergen som det nyeste medlemmet i Edvard Grieg Kor. Hun byr på sine personlige favoritter sammen med pianisten Ellena Hale – og tre gjesteartister.

Operaakademi

Opera ved fjorden sommarkonsert

Årets sommarakademi blir avslutta med ein operakonsert i Oseana som du ikkje bør gå glipp av. Kanskje er det morgondagens stjerner du får høyre for første gong?

Rusalka

For skuleelevar: Operakurs med Rusalka

(Fullbooka) Skuleelevar kan bli kjende med opera generelt, og Rusalka spesielt, når sopranen Martina Starr-Lassen og tenoren Stian Økland legg ut på rundreise i Bergen. Deretter får elevane får kome til Grieghallen og oppleve heile generalprøven 21. oktober.

RUSALKA

AVLYST / Rusalka

Den pågående streiken i kulturlivet har resultert i at vi må avlyse alle forestillingene av Rusalka, som skulle stått på scenen 23., 25., 27. og 29. oktober i Grieghallen.

OperaPub

OperaPub

Endelig kan vi arrangere OperaPub igjen – og nå i det splitter nye Kulturhuset i Vaskerelven! Kanskje er det du som står på scenen neste gang?

Operettekonsert DNS 2021

Operettekonsert på DNS

Slagerparade! Finn frem champagnen! Friske melodier og operette med smell i fra scenekanten på Den Nationale Scene.

Operettekonsert Austevoll 2021

Opera i Austevoll

Operettekonsert med sopran Lydia Hoen Tjore, tenor Peter Lodahl og pianist Sjur Hjeltnes - samt 3-rettars meny av Bekkjarvik Gjestgiveris kjøkkenansvarlege, Arnt og Ørjan.