Hopp til innhold

Arkiv

Borealis Nett

It´s all true

4 elektriske gitarer, 2 trommesett og 1000 timer med live arkiv materiale av et ikonisk amerikansk post-hardcore band – dette er kanskje ikke de mest vanlige ingrediensene i en opera, men Object Collection fra Brooklyn, New York, er nok ikke det du kaller for et vanlig operakompani.

Madame Butterfly Nett6

Madama Butterfly

Øst møter vest i Puccinis mesterverk der den japanske geishaen Madama Butterfly forføres og forkastes av amerikanske Pinkerton. Ut fra hennes knuste hjerte strømmer noen av operahistoriens mest fortryllende arier.

Senza Sangue Nett

Ridder Blåskjeggs Borg

Avlyst i Bergen, spilles i Göteborg: Vi beklager at Bergen Filharmoniske Orkester dessverre har blitt nødt til å avlyse forestillingene i Bergen. Samarbeidet mellom Bergen Nasjonale Opera og Göteborgs Symfoniker fortsetter, med to spilledatoer i Göteborg.

Pub Bildekavalkade 677X1217

Operapub på festspillene 2016

Velkommen på OperaPub 1. juni på Festplassen! Da flytter vi nemlig hele puben fra Chagall til Melodonten og Festspillene i Bergen. Kom og bli med!

Erwartung Programsiden Nett

Verklärte Nacht/Erwartung

Festspillene i Bergen og Bergen Nasjonale Opera presenterer et heftig mestermøte mellom videokunstner Netia Jones og mezzosopran Allison Cook i to verk av Arnold Schönberg.

Mrs Mozart X Lang Nett

Dama til Mozart

Dama til Mozart er en helt ny opera basert på livet til Constanze, sopran og gift med Wolfgang Amadeus Mozart.

Telt Uten Modell Nett

Mimì Goes Glamping! (2016)

BILLETTER SELGES NÅ KUN I DØREN, VELKOMMEN! "When the event catches on more widely, they might well have to kill for a ticket" - Opera Now

Opera Bobler Lady Sea Nett

Operabobler på Terminus 2016

Nyt deilig mat og drikke og berømte operaarier i flotte omgivelser! Denne kvelden inviteres du til bobler og konsert med lett servering i pausen.

Opera Bobler Lady Sea Nett

Operasmak på Terminus 2016

Kom tett på sangerne i en intim konsert mens du nyter de deiligste retter og god drikke. Denne kvelden er det full pakke med fire retters middag med vinmeny - og arier mellom rettene!

Operasalong på Biblioteket

Operasalong (2016)

OperaSalong gir deg muligheten til å lytte til eksperter diskutere operaen, komponisten og temaene i våre produksjoner.

Ms Bno C 2317 Nett

Romeo og Julie

"Opera i verdensklasse" - Bergens Tidende gir terningkast 6 til forestillingen om Romeo & Julie, Bellinis mesterverk og tidenes største kjærlighetshistorie.

Fantoya Programnett Final

Trollet på Fantøya

Ekte norsk fengselseventyr, med en liten vri... Innsatte, ansatte og profesjonelle medvirker i opera - for aller første gang!