Hopp til innhold

Mimì Goes Glamping! (2016)

Mimì Goes Glamping! (2016)

Spilleperiode

19 - 21. august

Sted

Åmot Operagard

Spilletid

3 d

Billetter

500 - 2500

BILLETTER SELGES NÅ KUN I DØREN, VELKOMMEN!
"When the event catches on more widely, they might well have to kill for a ticket" - Opera Now

Opera Now, verdens ledende operamagasin, gir terningkast 6 til festivalen Mimì Goes Glamping!


"Whether it's "Yoga to Puccini", "Jogging for Divas", or "Arias on the Fjord", opera is at the heart of Mimì Goes Glamping, an action-packed opera activity festival set amidst stunning Norwegian scenery"

Bergen Nasjonale Opera og Åmot Operagard inviterer til festival og en ny måte å oppleve opera på. Mimì Goes Glamping er en uslåelig kombinasjon av vakker opera, lokalprodusert gourmetmat og naturopplevelser - med majestetisk vestnorsk fjordlandskap som operakulisse.

Her blir det opera, nattkonserter, foredrag, mesterklasser, lokalprodusert gourmetmat, friluftsaktiviteter, pop-up-opera og mye mer.

Mimì Goes Glamping er en "boutique" festival hvor du kan nyte opera i lyse sommernetter med den ville vestlandsnaturen som operakulisse. Du kan ta med eget telt eller overnatte på B&B eller hotel i nærheten.

Smakebiter fra programmet:

OPERA PÅ LÅVEN
Fabelaktige stemmer, favorittarier og nydelig musikk kjennetegner festivalen. Det er også en glede og et privilegium å annonsere at en av verdens store operasangere, Sir Thomas Allen, kommer til Mimi Goes Glamping på et eksklusivt 3-dagers besøk, hvor han opptrer med eget show, mesterklasser og som trollet Murmartinstein i vår helt nye opera.

AKTIVITETER
I samarbeid med lokale leverandører tilbyr vi også aktiviteter som Arier på fjorden, fotokurs og poesi. Og på søndag flytter Bondens Marked inn på gårdstunet!

Mer informasjon og bilder fra festivalen i 2015 finner du på www.mimigoesglamping.no BILDER FRA FESTIVALEN I 2015:

Festivaldirectors Mimi 1 500X333
Mimi Skjermbilde 500X873

Samtlige spilledatoer


19/08 Fredag 00.00
Overstått forestilling
Overstått forestilling
20/08 Lørdag 00.00
Overstått forestilling
Overstått forestilling
21/08 Søndag 00.00
Overstått forestilling
Overstått forestilling