Hopp til innhold

From Russia with Love

Kjøp billetter
Spilletid: 1 time og 50 min Pauser: 1
Sted: Den Nationale Scene Billettpriser: kr 160 - 350
Premiere: 04. okt. 2019 Spilleperiode: 04. okt. 2019

Russiske favoritter fra operaens repertoar og fengende folkeviser står programmet når tre utsøkte solister besøker Bergen.

Den hviterussiske tenoren Vladimir Dmitruk vant 1. pris i Irina Bogacheva internasjonale sangkonkurranse i St. Petersburg i 2011. To år senere mottok han den celebre CulturArte-prisen under Operalia-konkurransen ledet av Placido Domingo.

Sopranen Oxana Shilova er utdannet ved musikkonservatoriet i St. Petersburg og er i dag sopransolist ved Marinskij-teateret i samme by. Hun har vunnet flere priser og har ellers Violetta som en av sine signaturroller ved Marinskij-teatret i St. Petersburg.

Begge solistene har sunget i Bergen tidligere: Vladimir Dmitruk var solist både i Otello og Werther. Oxana Shilova sang tittelrollen som Gullhanen i 2014. Med seg har de den prisvinnende russiske pianisten Oleg Vainshtein, som er aktiv både som solist og kammermusiker.

Konserten er del av Sangerfest, fra klassisk til musikal, en serie på fire konserter i et samarbeid mellom Musikkselskapet Harmonien og Bergen Nasjonale Opera.

Presenteres i samarbeid med Den Nationale Scene.

Samtlige spilledatoer


04/10 Fredag 20.00
Den Nationale Scene Kjøp billetter
Kjøp billetter