Hopp til innhold

Direkte fra West End - Janie Dee

Kjøp billetter
Spilletid: 1 t 50 min Pauser: 1
Sted: Den Nationale Scene Billettpriser: 160-350
Premiere: 05. okt. 2019 Spilleperiode: 05. okt. 2019

En lørdagskveld av de sjeldne på DNS med musikalnumre og andre overraskelser når skuespilleren og sangeren Janie Dee entrer scenen, direkte fra Londons West End. Etter konserten blir det nachspiel i baren med Cantabile - The London Quartet.

Janie Dee er en prisbelønt skuespiller med stjernestatus innen både musikal- og teaterverdenen. Hun er feiret for sin ekstraordinære allsidighet fra scene, film, fjernsyn og radio. Hennes karriere omfatter alt fra Shakespeare på Royal Shakespeare Company og Shakespeare's Globe, til anerkjente forestillinger i klassiske skuespill, moderne dramaer og komedier, samt ledende roller i mange av de store musikalene. I tillegg utfører hun regelmessig sine vittige og sofistikerte kabareter på ledende steder i London og over hele Storbritannia.

"The show’s glory is Janie Dee. She plays all the layers simultaneously: incredulous and wistful, chilly and carnal. Is she the best actor in Britain? Could be." Sunday Times Culture

DIREKTE FRA WEST END
Konsert med stjernen Janie Dee
Lørdag 5. oktober kl. 18
Den Nationale Scene

Varighet: ca. 1 time og 50 min., inkl. 20 min. pause.

Konserten er del av Sangerfest, fra klassisk til musikal, en serie på fire konserter i et samarbeid mellom Musikkselskapet Harmonien og Bergen Nasjonale Opera.

CANTABILE - The London Quartet
Kvelden rundes av med et musikalsk nachspiel i baren med vokalkvartetten Cantabile fra London, som også får besøk av Edvard Grieg Kor.

Cantabile - for mange kjent som The London Quartet – har lenge vært kjent som en av Storbritannias beste vokalgrupper. Cantabile ble stiftet i Cambridge, som et rent a cappella studentensemble, og ble først kjent gjennom Tim Rice-musikalen Blondel i Londons West End. De har siden den gang opptrådt på en rekke forskjellige scener, med repertoar som spenner fra tidlig polyfoni, til jazz og samtidsmusikk. De har spilt inn 18 album og deres utstrakte turnévirksomhet har bragt dem til USA, Sør-Afrika, Asia og Det fjerne Østen. De har opptrådt på de mest prestisjefylte arenaer, for prominente personer, deriblant på Buckingham Palace for Dronning Elizabeth II.

De har nylig turnert med showet Full English Brexit! – en turné de trodde skulle ta slutt i mars, deretter i april… men som av en eller annen grunn fortsatt pågår.

Dette er The London Quartet sin første opptreden i Norge.

Varighet: ca. 45 min.

Konsertene på DNS presenteres i samarbeid med Den Nationale Scene.

Cantabile
Edvard Grieg Kor

Foto Cantabile: Jonathan Knowles
Foto Edvard Grieg Kor: Studio1 Fotografene

Medvirkende


Janie Dee

Janie Dee

Sanger og skuespiller

Samtlige spilledatoer


05/10 Lørdag 18.00
Den Nationale Scene Kjøp billetter
Kjøp billetter