Hopp til innhold

Stephen Higgins

Stephen Higgins er en meget etterspurt vokalcoach og kormester så vel som dirigent og pianist.

Stephen Higgins har studert ved Oxford University, Guildhall School of Music and Drama og ved National Opera Studio i London. Han arbeider som dirigent og pianist ved ledende britiske operahus som Glyndebourne, Royal Opera House, English National Opera og Scottish Opera.

For ENO har han dirigert Tryllefløyten, Elskovsdrikken for Opera Holland Park, Don Giovanni for festivalen i Porto, i tillegg til flere musikaler av Sondheim ved Châtelet i Paris. I 2016 dirigerte han Brittens opera Owen Wingrave ved Opéra National de Paris.

Higgins er en hyppig gjest hos Bergen Nasjonale Opera, sist som musikalsk leder for kammerversjonen av Carmen, som pianist for Jul på Åmot i 2018 og konserten Porgy and Bess, og andre favoritter på Den Nationale Scene i 2019.

Hør Higgins fremføre Ent'racte to third act fra Manon Lescaut av Giacomo Puccini på DNS i Bergen:

Medvirket på

Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 13-19/10

Carmen

Carmen er operahistoriens mest kjente rolleskikkelse. I denne forførende forestillingen får du det beste av det beste, med alle de kjente ariene, på én time.

Les mer Kjøp billetter
Julekonsert på Åmot
Spilleperiode: 07-08/12

Jul på Åmot

Julestemning på låven presenteres av Bergen Nasjonale Opera og Villa Åmot. Her får du servert en lekker julemeny basert på lokale råvarer og de vakreste operaarier mellom rettene.

Les mer Kjøp billetter
Porgy and Bess
Spilleperiode: 04/02

Porgy and Bess i konsert på DNS

Stjerneartistene Latonia Moore og Lester Lynch kommer tilbake til Bergen for å synge "Summertime" og andre høydepunkt fra Porgy and Bess, samt en rekke andre operaperler.

Les mer Kjøp billetter