Hopp til innhold

Jul på Åmot

Jul på Åmot

Spilleperiode

07 - 08. desember

Julestemning på låven presenteres av Bergen Nasjonale Opera og Villa Åmot

Opera Now, verdens ledende operamagasin, gav terningkast 6 til vårt forrige samarbeid med Villa Åmot, festivalen Mimì Goes Glamping. Jul på Åmot bygger på samme suksessoppskrift; en uslåelig kombinasjon av vakker opera, lokalprodusert gourmetmat og naturopplevelser - med majestetisk vestnorsk fjordlandskap som operakulisse.

Jul på Åmot blir en stemningsfull, underholdende og smaksrik førjulskveld, hvor gamle og nye venner møtes. Villa Åmot serverer en eksklusiv julemeny basert på lokale råvarer på Operalåven, hvor Thomas Holme Smådal fra Ferske Smakar er kveldens kokk. Mellom rettene blir de vakreste operaarier fremført av sopran Beate Mordal og tenor Alvaro Zambrano, med Stephen Higgins på piano.

7. og 8. desember 2018
Villa Åmot, Bygstad i Sunnfjord

PROGRAM
Kl. 19: Konsert med middag
Varighet: ca. 3,5 timer

ARTISTER
Beate Mordal / Sopran
Alvaro Zambrano / Tenor
Stephen Higgins / Piano

BILLETTER
Konsert og middag kr. 1250,-
I tillegg selges drikkepakke og transport t/r Førde.

MER OM VILLA ÅMOT
Gardsmiljøet med sveitservilla, låve, snekkerverksted, smie og eldhus er i dag rammen rundt bedriften Villa Åmot som ble startet opp av Steinar Sørli og Yngve Brakstad i 2004.

Vakker vestlandsnatur preger kulissene til denne unike gardsscenen, hvor lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere står for kulturopplevelser i særklasse. Utsøkt sunnfjordmat tilberedt av lokale råvarer og overnatting i det restaurerte våningshuset anno 1890, gir operagardbesøket en ekstra dimensjon. Tildelingen av Olavsrosa i 2010, Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke, understreker hvor verdifulle opplevelser Villa Åmot har å by på.

_____

JULEJAM: Beate Mordal, Alvaro Zambrano og Stephen Higgins møttes på Dyvekes i Bergen for å prøve ut ideer til julesanger på låven - det ble veldig fint, her er en liten smakeprøve:

Hør sopran Beate Mordal synge Summertime fra Porgy and Bess av Gershwin:

Hør tenor Alvaro Zambrano synge Se il mio nome fra Barberen i Sevilla av Rossini:

Samtlige spilledatoer


07/12 Fredag 19.00
Villa Åmot Overstått forestilling
Overstått forestilling
08/12 Lørdag 19.00
Villa Åmot Overstått forestilling
Overstått forestilling