Hopp til innhold

Opera på biblioteket med Beate Mordal

Opera på biblioteket med Beate Mordal

Sted

Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Spilletid

1 time

Bli bedre kjent med sopranen Beate Mordal, som er valgt ut til å være Artist-in-Residence ved Bergen Nasjonale Opera denne sesongen!

Sammen med Bergen Offentlige Bibliotek inviterer vi til en uformell konsertserie i den populære kafeen Amalies Hage. Dette er andre konsert i en serie på tre.

Den allsidige koloratursopranen Beate Mordal fra Molde har alt fra jazz, cabaret, operette og til store operaarier på repertoaret, og hun vil dele noen av sine favoritter i kafeen Amalies hage.

Samme uke starter Beate på solistprøvene til den store operaen La clemenza di Tito av Mozart, som skal ha premiere i Grieghallen i mars. Her skal Beate tolke den unge og modige romerske kvinnen Servilia, som velger kjærligheten istedenfor et ekteskap med keiseren Tito.

Pianist på konserten er Stephen Higgins, som også er musikalsk leder for vår Future Opera-premiere under Festspillene i Bergen i mai.

Konserten varer ca. 1 time, og det er mulig å nyte mat og drikke underveis. Gratis inngang! Men begrenset plass, og reservering er ikke mulig.

Merk at kafeen Amalies Hage er åpen hele dagen fra kl 08:30, og etter konserten utvides serveringen til kl 21:30.

Neste konsert i serien blir 21. april, med mezzosopranen Daniela Iancu Johannessen og pianisten Mai Goto.

Foto fra våren 2019, da vi startet denne populære serien, som er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek, kafeen Amalies Hage og Bergen Nasjonale Opera:

Medvirkende