Hopp til innhold

Trippel Mozart

Trippel Mozart

Spilleperiode

19 - 20. september

Sted

Den Nationale Scene

Spilletid

2t 10min

Billetter

300 - 400

Høydepunkt fra Figaros bryllup, Don Giovanni og Tryllefløyten

Gjør deg klar for en kveld med kjærlighetsforviklinger og lurendreierier – og ikke minst den store kampen mellom gode og onde krefter. Alt dette servert gjennom de enestående ariene og duettene fra tre av Mozarts mest populære operaer.

Til å fremføre Mozarts høydepunkt har vi invitert de fem unge operasangerne Annika Beinnes, Markus Bjørlykke, Mikael Horned, Jacob Abel og Eva Langeland Gjerde som alle er i starten av karrieren. Felles for de fem er at de var deltakere på Bergen Nasjonale Operas sommerakademi Opera ved fjorden i juni/juli i år. Pianist og kåsør Frode Skag Storheim leder oss gjennom kvelden med musikalsk og humoristisk innblikk i Mozarts verden. Og om ikke det var nok får vi også besøk av Edvard Grieg Guttekor og Edvard Grieg Ungdomskor – og av fløytisten Sigrid B. Djønne.

Figaros bryllup, Don Giovanni og Tryllefløyten er alle på listen over verdens 10 mest spilte operaer. Her møter vi kjente og kjære karakterer fra Mozarts univers: Figaro og Susanna, Don Giovanni og Donna Anna, Papageno og Papegena, Tamino og Pamina og Sarastro. 


Konserten er produsert av Bergen Nasjonale Opera og arrangeres i samarbeid med Den Nationale Scene

Relaterte nyheter

Frode Skag Storheim

Med hjertet i Mozart

- Det er noe med melodiene og energien i musikken til Mozart som gjør den helt uimotståelig, sier pianist og toastmaster Frode Skag Storheim i Trippel Mozart på DNS i september.

Samtlige spilledatoer


19/09 Mandag 19.30
Den Nationale Scene Overstått forestilling
Overstått forestilling
20/09 Tirsdag 19.30
Den Nationale Scene Overstått forestilling
Overstått forestilling