Hopp til innhold

Ellena Hale

Etter avsluttet utdannelse mottok Ellena stipendet Junior Fellowship ved Royal Northern College of Music i Manchester.

Ellena Hale fra Storbritannia studerte klaver ved Yehudi Menuhin School, og deretter ved Royal Academy of Music i London der hun tok sin bachelor-grad i soloklaver og en master i akkompagnement. Noen av oppdragene i Storbritannia har vært konserter i Wigmore Hall, Queen Elizabeth Hall, Cadogan Hall, Cheltenham Music Festival og Aldeburgh Music Festival. Hun har også deltatt i mesterklasser som pianist med Claude Frank, Jiri Hlinka og Murray Perahia og akkompagnert i mesterklasser for Barbara Bonney, Renaud Capuçon og Maxim Vengerov. Ellena Hale er nå bosatt i Bergen, og har ofte oppdrag som repetitør hos BNO og som pianist på vår OperaPub.

Medvirket på

Opera Bobler Lady Sea Term
Spilleperiode: 29/09

Opera i Austevoll

For første gang reiser vi sørover til Austevoll der vi inviterer til en hel kveld med opera og god mat og drikke i den idylliske havna i Bekkjarvik. Billettsalget er nå stengt.

Les mer Kommer snart
Operasalong på Biblioteket
Spilleperiode: 26/02-30/04

Opera på biblioteket

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Offentlige Bibliotek inviterer til en helt ny konsertserie i den populære kafeen Amalies Hage. Sangere og pianist, spesielt valgt ut for denne serien, byr på operaperler og overraskelser.

Les mer Gratis inngang