Hopp til innhold

Møt sangerne på sommerakademiet 2024

22 unge sangere i begynnelsen av sine karrierer fremfører kompakte versjoner av Tryllefløyten og Rhingullet på Opera ved fjorden sommerakademi. Her får du en kort introduksjon:

Sangere Tryllefloyten

TRYLLEFLØYTEN AV MOZART
8 unge sangere fremfører høydepunkt i kompakt, scenisk versjon av verdens mest populære opera

Fløytespill og drakamp mellom det gode og onde er tema i Tryllefløyten, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi torsdag 27. juni.

På rollelisten står vestlandstalentene Annika Beinnes, Ian Marcus Bjørsvik og Einar Stefánsson. De får selskap av Alva Olsson, Ernesto F. A. Quintero, Melike Uludag, Olivia Moss og Sunniva Fevang når verdens mest spilte opera fremføres på Oseana, med regi av Ivar Tindberg.

LES MER OG KJØP BILLETTER

Rhingullet sangere

RHINGULLET AV WAGNER
14 unge sangere fremfører høydepunkt i kompakt, scenisk versjon med regi av Ivar Tindberg

Kjemper og guder møtes i kampen om kjærlighet eller makt i det mektige Rhingullet av Wagner søndag 30. juni. På rollelisten står Julie Sofie Storemyr, Sara Aasen, Christina Jønsi, Kristoffer Töyrä, Robert Skovly, Cecilia Lund Tomter, Melissa Baug, Jostein Fahre, Frida Lund-Larsen, Simon Thorbjørnsen, Endre Dahl, Johann Alexander Dornwald og Viktor Shevchenko.

TOPPLAG VOKALPEDAGOGER
De unge sangerne har en uke til å lære seg rollene og får undervising av et fremragende vokalpedagoger, med Solveig Kringlebotn og Albert Dohmen i spissen.

Akademiorkesteret består i år av 27 unge musikere, som i likhet med sangerne undervises av et topplag musikere fra store operahus i Europa

LES MER OG KJØP BILLETTER

Siste nyheter

OVF23 Akademiorkesteret

«Verdensmestere» til Os

Sommerakademiet Opera ved fjorden har et stjernelag, som både studentene og publikum får nyte godt av.

Den glade enke Foto Monika Kolstad

Ledig stilling som inspisient

Vil du jobbe med oss? Bergen Nasjonale Opera søker etter inspisient i fast 100 % stilling fra høsten 2024. Søknadsfrist 3. juni.

Henning Larsen Grieg Hallen Grieghallen Round2 Copyrights by KVANT 1

Slik vil Griegkvartalet se ut

- Med vinnerprosjektet Kontrapunkt vil Griegkvartalet fremstå med en arkitektonisk utforming og funksjonalitet, som vil vitalisere Bergen og tilføre byen noe helt nytt, forteller juryleder Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Champagne Foto Magnus Skrede

Kultur - det som foreinar oss

I ei tid då polarisering er ei av dei største truslane i samfunnet, er eg 100% overtydd om at kunstens grenselause og foreinande kraft, er verdiar me ikkje har råd til å nedprioritera om me skal koma vidare med alle utfordringane i verda.

Flaggermusen Foto Magnus Skrede

6 på terningen fra BA!

Og 5 (av 5) stjerner fra Opera Now - les utdrag fra de flotte anmeldelsene av Flaggermusen her!

Ivi Karnezi Foto Magnus Skrede

Konkurrent til Nystemten?

Har byen fått ein konkurrent til sjølvaste Nystemten? Her er heile teksten til songen "Bergen, å Bergen!", som er ein av godbitane på maskeballet i Flaggermusen.