Hopp til innhold

Hanna Husáhr

Hanna Husáhr er en hyppig gjest ved Bergen Nasjonale Opera.

Den svenske sopranen Hanna Husáhr er utdannet ved musikkonservatoriet i Falun, Guildhall School of Music and Drama i London, Stockholm Opera Studio og Universitetet i Gøteborg. Hun debuterte i 2009 ved Folkoperaen i Stockholm som Leïla/Perlefiskerne. I de senere årene har karrieren ført henne til Gran Teatre del Liceu i Barcelona og Opéra Royale de Versailles hvor hun begge steder har sunget Romilda/Serse. Siste sesong briljerte hun som Grete/Hans og Grete ved Malmö Opera. Hanna Husáhr er en hyppig gjest ved Bergen Nasjonale Opera. Særlig minneverdig er hennes Zerlina/Don Giovanni og Helena/En midtsommernattsdrøm og Sophie i den kritikerroste oppsetningen av Werther våren 2019.

Medvirket på

Operasalong på Biblioteket
Spilleperiode: 30/04-30/04

Opera på biblioteket (våren 2019)

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Offentlige Bibliotek inviterer denne våren til en helt ny konsertserie i den populære kafeen Amalies Hage. Tirsdag 30. april blir det finale med Carmen, tapas og andre godbiter!

Les mer Gratis inngang
Werther Dies
Spilleperiode: 22-22/03

Werther

"En ren nytelse" - Klassisk Musikk om Werther, kjærlighetsdramaet som inneholder noe av den mest romantiske musikken i operahistorien. Forestillingen er nå over, men du kan se opptak i TV-kvalitet fra Grieghallen, gratis!

Les mer Gratis inngang
Peter Grimes Nett
Spilleperiode: 31-31/05

Peter Grimes på Festspillene 2017

Brittens mesterverk, satt til en klaustrofobisk småby på Englands forblåste kyst, presenterer noe av den mektigste og mest teatralske musikken som noensinne er skrevet for operascenen.

Les mer Overstått forestilling