Hopp til innhold

Hanna Husáhr

Hanna Husáhr er en hyppig gjest ved Bergen Nasjonale Opera.

Den svenske sopranen Hanna Husáhr er utdannet ved musikkonservatoriet i Falun, Guildhall School of Music and Drama i London, Stockholm Opera Studio og Universitetet i Gøteborg. Hun debuterte i 2009 ved Folkoperaen i Stockholm som Leïla/Perlefiskerne. I de senere årene har karrieren ført henne til Gran Teatre del Liceu i Barcelona og Opéra Royale de Versailles hvor hun begge steder har sunget Romilda/Serse. Sist sesong strålte hun som Pamina/Tryllefløyten ved Kungliga Operan i Stockholm. Hanna Husáhr er en hyppig gjest ved Bergen Nasjonale Opera. Særlig minneverdig er hennes Zerlina/Don Giovanni, Helena/En midtsommernattsdrøm og 1. niese i den kritikeroste oppsetningen av Peter Grimes i 2017.

Medvirket på

Werther Dies
Spilleperiode: 16-22/03

Werther

"En ren nytelse" - Klassisk Musikk om Werther, kjærlighetsdramaet som inneholder noe av den mest romantiske musikken i operahistorien. Forestillingen er nå over, men du kan se opptak i TV-kvalitet fra Grieghallen, gratis!

Les mer Gratis inngang
Peter Grimes Nett
Spilleperiode: 30-31/05

Peter Grimes på Festspillene 2017

Brittens mesterverk, satt til en klaustrofobisk småby på Englands forblåste kyst, presenterer noe av den mektigste og mest teatralske musikken som noensinne er skrevet for operascenen.

Les mer Kjøp billetter