Hopp til innhold

Opera ved fjorden

Stemningen er høy på årets sommerakademi!

Det koker i gangene på Oseana, hvor Opera ved fjorden sommerakademi går av stabelen. Hvert eneste rom er fylt med musikk - sangere, musikere, dirigenter og repetitører er alle i full gang med å øve inn en selvvalgt arie og ikke minst, sine roller i Puccinis opera Gianni Schicchi. Alt dette får du høre på sommerkonserten 2. juli, som nærmer seg utsolgt (ikke vent med åsikre deg billett!)

Stemningen er høy også ellers - Os ligger badet i sol, og inviterer til båttur på fjorden og bading. Vårt hyggelige hjem denne uken er veteranskipet M/S Sunnhordland, som byr på fellesmåltider og sosialt møtested utenom prøvene.

Det absolutte høydepunktet er likevel lørdagens konsert. Vi gleder oss enormt til å vise frem de unge talentene - kanskje er det fremtidens operastjerner du får høre?

Siste nyheter

Skjermbilde 2022 11 10 kl 13 32 48

Opplevde selv et mirakel

- Denne operaen er hentet rett ut av min egen barndom, fortalte komponisten bak Amahl og de tre vise menn, Gian Carlo Menotti, i forbindelse med stykkets 50-årsjubileum.

Den Kulturelle Skulesekken

Skurkar og heltar på skulebesøk

Medan solistane øver i Grieghallen, reiser mini-versjonar av dei rundt på skulane i Bergen for å guide elevane inn i den eventyrlege historia om Tryllefløyten.