Hopp til innhold

Verdens største discokule!

Nå kan du gi verdens største diskokule i julepresang!!!

Ja, du leste riktig. I alle fall kan du gi en stor musikalsk teateropplevelse i julepresang til noen du er glad i. I mars viser vi den legendariske operetten Den Glade Enke i en modernisert og bergensk utgave. Samtidig vil du fortsatt oppleve alle de musikalske godbitene som har gjort Den Glade Enke til en gjenganger på verdens opera- og teaterscener gjennom 100 år!

Så hva var det med denne discokulen da? Jo, faktisk så består scenografien i forestillingen av verdens største discokule. Regissør Kasper Holten, som har regien i Den Glade Enke, forklarer bakgrunnen for dette:

– Den Glade Enke er en helt vidunderlig operette, samtidig har vi hatt lyst til å gjøre humoren litt mer moderne. Derfor er handlingen i denne utgaven lagt til et teater i 2022 under premieren på nettopp Den Glade Enke.

– Og fordi det skal være fest, så har vi laget en kjempe-discokule. Den åpner seg når forestillingen settes i gang og inne i den befinner det seg et helt teater med sine intriger og bakvaskelser - og selvsagt masse humor. Alt dette nærmest velter ut av discokulen - både dansere og sangere samt humor og romantikk. Og selvsagt går alt galt på premierekvelden på dette teatret.

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

NHB 3 damer 1

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi i juni!

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!