Hopp til innhold

Avlyst: La clemenza di Tito (2020)

På bakgrunn av utviklingen av korona-pandemien har Bergen Nasjonale Opera og Musikkselskapet Harmonien besluttet å avlyse operaen La clemenza di Tito med premiere 21. mars.

Smittesituasjonen har utviklet seg raskt, og vi har alle et ansvar for å gjøre alt vi kan for å forebygge videre spredning.

Vi har hatt 120 medvirkende som har jobbet hardt hver dag i mange uker for å fremføre denne Mozart operaen for vårt publikum i Bergen og vi er virkelig lei oss for å måtte avlyse. Vi håper å kunne fremføre operaen ved en senere anledning.

- Det er hjerteskjærende å måtte avlyse denne flotte produksjon som involverer så mange dyktige og engasjerte artister. Men ansvaret for å forebygge denne krisen hviler på oss alle, sier operasjef Mary Miller i Bergen Nasjonale Opera og Bernt Bauge, administrerende direktør i Musikkselskapet Harmonien.

HAR DU KJØPT BILLETT?
Billetter blir automatisk refundert til din konto. Vi har fått beskjed fra vår leverandør at grunnet stor pågang og mange avlyste arrangementer, vil dette ta 6-8 uker. Håper på forståelse for dette.

Vi sender ut en oppdatering via nyhetsbrev så snart vi får bekreftet at refusjonen har blitt gjennomført.

Vi ønsker å takke alle i publikum og støttespillere for all forståelse og støtte.

Pass på dere selv i mellomtiden, og hjelp til med å beskytte de sårbare i samfunnet ved å følge rådene fra Folkehelseinstituttet.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på opera snart!

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

NHB 3 damer 1

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi i juni!

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!