Hopp til innhold

Stuart Skelton

Stuart Skelton ble utnevnt til Male Singer of the Year ved 2014 International Opera awards.

Skelton er en av vår tids mest respekterte heltetenorer, og høster stadig gode kritikker for sin musikalitet, skjønne klang og sine intense rolletolkninger. Nylige høydepunkter omfatter tittelrollen i Otello ved English National Opera, Tristan ved The Met og Festspielhaus Baden-Baden, Siegmund ved Bayerische Staatsoper og Samson i Samson et Dalila ved Opéra National de Bordeaux. Stuart Skelton medvirker på mange innspillinger, hvorav The Dream of Gerontius med Sir Andrew Davis og BBC Symphony Orchestra, Mahlers Das Lied von der Erde med Michael Tilson Thomas og San Fransisco Symphony, og Beethovens 9. Symfoni med Sir Charles Mackerras og Scottish Chamber Orchestra.

Medvirket på

Otello
Spilleperiode: 11-15/12

Otello

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester presenterer Otello av Giuseppe Verdi, et sterkt drama om sjalusi og kjærlighet, med fremragende sangere i hovedrollene.

Les mer Kjøp billetter
Peter Grimes Nett
Spilleperiode: 30-31/05

Peter Grimes på Festspillene 2017

Brittens mesterverk, satt til en klaustrofobisk småby på Englands forblåste kyst, presenterer noe av den mektigste og mest teatralske musikken som noensinne er skrevet for operascenen.

Les mer Kjøp billetter