Hopp til innhold

Silya Nymoen

Silya Nymoen gjester Bergen Nasjonale Opera for første gang, i rollen som byråkraten Nielsen i kamp mot Zetas kaos – i Den glade enke 2.0 våren 2022.

Den mangfoldige artisten Silya Nymoen vokste opp på Østensjø i Oslo og begynte med musikk og dans som barn. Hun har hovedfag i moderne jazz fra Statens Ballethøgskole (KHIO) og var med i flere streetdance grupper. Hun var både danser og sanger i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story samtidig som hun var vokalist med den norske hip-pop gruppen Multicyde fra 1998-2002.

I en årrekke jobbet Silya som liveartist i USA, før hun vant Stjernekamp på NRK1 og flyttet tilbake til Norge i 2013. Hun har bl.a. spilt i musikalen Sweeney Todd på Det Norske Teatret, vært programleder for Melodi Grand Prix flere ganger, samarbeidet med Det Norske Kammerorkester og også deltatt i den uhøytidelige dirigentkonkurransen Maestro på NRK1. Hun turnerer ofte med bandet Silya & The Sailors.

Høsten 2021 spilte hun Heksen i Reisen til julestjernen på Folketeateret i Oslo.

Oppdatert våren 2022

Medvirket på

Den Glade Enke 2.0
Spilleperiode: 30-30/04

Se gratis / Den glade enke 2.0

Se Den glade enke 2.0 gratis – der du er! Forestillingen 1. april ble strømmet direkte fra Grieghallen, og ligger tilgjengelig i opptak.

Les mer Gratis inngang