Hopp til innhold

Marcus Farnsworth

Marcus Farnsworth vant 1. pris i Wigmore Hall International Song Competition 2009 og Kathleen Ferrier Competition 2011, samme år som han fullførte sine studier ved Royal Academy of Music i London.

Den britiske barytonen Marcus Farnsworth kom rett fra studiene ved Royal Academy of Music i London da han vant 1. pris i den internasjonale Wigmore Hall-sangkonkurransen i 2009 og deretter i Kathleen Ferrier-konkurransen i 2011. I de senere årene har han bl.a. sunget Strephon/Iolanthe ved English National Opera, Eddy/Greek ved Boston Lyric Opera og Kelvin/Solaris ved Théâtre des Champs-Elysées, samt operaene i Lille og Lausanne. Farnsworth har tidligere gjestet BNO som Demetrius/En midsommernattsdrøm i 2015, og deretter som Ned Keene i den kritikerroste oppsetningen av Peter Grimes, som også ble fremført ved Edinburgh International Festival i 2017.

Medvirket på

Candide
Spilleperiode: 02-03/11

Candide

6 på terningen fra BA og BT til Broadway operetten Candide, som sammen med West Side Story er de mest kjente verkene av komponisten Leonard Bernstein.

Les mer Kjøp billetter
Peter Grimes Nett
Spilleperiode: 30-31/05

Peter Grimes på Festspillene 2017

Brittens mesterverk, satt til en klaustrofobisk småby på Englands forblåste kyst, presenterer noe av den mektigste og mest teatralske musikken som noensinne er skrevet for operascenen.

Les mer Kjøp billetter