Hopp til innhold

David Curry

David Curry har spilt rollen som Pirelli både i Paris, San Francisco og Vancouver. Høsten 2019 kommer han til Bergen som denne fyrrige italienske barberen i duell med Sweeney Todd.

Tenoren David Currys karriere spenner over et bredt repertoar innen opera, operette og musical. Født i Kanada og utdannet i London – karrieren hans har ført ham over hele verden. I de senere årene har han hatt en enorm suksess ved det berømte Châtelet-teatret i roller som Tony i West Side Story, Pirelli i Sweeney Todd og Enoch Snow i Carousel, noe som har gjort ham til en yndling hos pariserpublikummet. Curry tok også rollen som Pirelli videre fra Châtelet til både San Francisco Opera, og Vancouver Opera.

David Curry har tidligere gjestet Bergen Nasjonale Opera i den krevende tittelrollen i Hoffmanns eventyr i 2011, som Flute i En midtsommernattsdrøm i 2015 – og nå sist som trippel skurk (Guvernør, Vanderdendur og Ragotski) i Bernsteins Candide høsten 2018.

Høsten 2019 gleder vi oss til å oppleve Curry som den fyrrige italienske barberen Pirelli i duell med Sweeney Todd.

Medvirket på

Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 13-13/10

Operafest på Terminus 2018

Tre dagers operafest på Grand Hotel Terminus, med OperaBobler (UTSOLGT), OperaSmak, Afternoon Tea (UTSOLGT) og en sydende forestilling av Carmen!

Les mer Overstått forestilling
Candide
Spilleperiode: 03-03/11

Candide

6 på terningen fra BA og BT til Broadway operetten Candide, som sammen med West Side Story er de mest kjente verkene av komponisten Leonard Bernstein.

Les mer Overstått forestilling