Hopp til innhold

Opera på biblioteket med Ingvild Schultze-Florey

Opera på biblioteket med Ingvild Schultze-Florey

Spilleperiode

21. januar 2020

Sted

Amalies Hage, Bergen Offentlige Bibliotek

Spilletid

1 time

Hva er en bukserolle? Og hva er blitt yndlingsmusikken til en ung sanger fra Bergen etter å ha studert utenlands i flere år? Kom til Amalies Hage på konsert med mezzosopranen Ingvild Schultze-Florey og finn ut!

Sammen med Bergen Offentlige Bibliotek inviterer vi til en uformell konsertserie i den populære kafeen Amalies Hage. Dette er første konsert i en serie på tre denne våren.

Mezzosopranen Ingvild Schultze-Florey fra Fana har nettopp fullført en master ved Royal Northern College of Music i Manchester, og kommer nå hjem for å invitere til kveldskonsert i Amalies Hage, med sekken full av selvvalgte favoritter.

Som mezzosopran er mannsroller ikke uvanlig, og vi kan oppleve Ingvild bl.a. som prins Orlovsky fra operetten Flaggermusen, og som de to romerske mennene Annio og Sesto fra Mozarts opera La clemenza di Tito. Hun har også valgt ut en arie fra Faust av Charles Gounod, tre engelske sanger av Roger Quilter – og noen av de stemningsfulle sangene til Richard Strauss. Pianist denne kvelden er Michael Davies, som har vært Ingvilds faste akkompagnatør gjennom studietiden i Manchester.

Ingvild Schultze-Florey Schultze-Florey har vært tilknyttet Bergen Nasjonale Operas/Edvard Grieg Kors talentprogram Unge Stemmer siden 2013, og denne konserten er i samarbeid med Unge Stemmer.

Konserten varer ca. 1 time, og det er mulig å nyte mat og drikke underveis. Gratis inngang! Men begrenset plass, og reservering er ikke mulig.

Øvrige datoer: 18. februar og 21. april

Merk at kafeen Amalies Hage er åpen hele dagen fra kl 08:30, og etter konserten utvides serveringen til kl 21:30.

Foto fra våren 2019, da vi startet denne populære serien, som er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek, kafeen Amalies Hage og Bergen Nasjonale Opera:

Medvirkende


Samtlige spilledatoer


21/01 Tirsdag 19.00
Amalies Hage Gratis inngang
Gratis inngang