Hopp til innhold

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet!

Fløytespill og drakamp mellom det gode og onde er tema i Tryllefløyten, mens kampen handler om Freia og svært mye gull i Wagners mektige opera Rhingullet.

Vår dyktige kostymesjef Cathrine Ahlsen har designet de fantasifulle antrekkene til våre unge sangere på sommerakademiet. Sammen med kostyme- og rekvisittmaker Marte Synnevåg har hun slått seg helt løs i eventyrets univers til de to forestillingene på Oseana under Opera ved fjorden. Kjemper og krigere, guden Wotan og prinsesse Pamina fikk i går prøve kostymene sine for første gang. Her er en liten sniktitt fra kostymeprøvene!

NHB gudinne 1
NHB gud 1
NHB Pamina 1
NHB Simon 1
NHB kjempene 1

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!