Hopp til innhold

Vinn unike kopper i nyhetsbrevet

Vinn unike kopper i nyhetsbrevet!

Vi kjører konkurranse i nyhetsbrevet i hele 2023, der premien er unike operakopper!

Bergen Nasjonale Opera samarbeider med Galleri Vox og kunstnerne som er tilknyttet galleriet og verkstedet om en helt ny og unik operakopp for hver månedlige konkurranse i 2023.

Galleri VOX Fellesatelier er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, grafikk, foto, data og skulptur.

Selve konkurransen vil handle om spørsmål knyttet til opera generelt og Bergen Nasjonale Opera sine forestillinger. Så nå er det bare å melde seg på og glede seg til neste nyhetsbrev!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET HER

Siste nyheter

Per Boye Hansen umelecky reditel Opery ND foto Hana Smejkalova

- Det 20. århundrets Mozart

- Katja Kabanova er som en vellykket Ibsen-oppsetning, forteller tidligere festspilldirektør og operasjef Per Boye Hansen. Samtidig hyller han komponisten som en av de største.

Stian Økland og Martina Starr-Lassen

Kjærlighetsdrama på ni minutter

Lukk øynene – og steng hverdagen ute en liten stund: Operapedagogene Martina og Stian gir deg historien om Katja Kabanova som podcast!

Leos Janacek

Korguten som vart operakomponist

Som 11-åring må Leoš forlate familien for å bli korgut. Og som godt moden mann møter han si mykje yngre «muse», som inspirerer han til å skrive Katja Kabanova.