Hopp til innhold

Vinn unike kopper i nyhetsbrevet

Vinn unike kopper i nyhetsbrevet!

Vi starter opp igjen med konkurranse i nyhetsbrevet fra neste utgave, som kommer om to uker, der premien er helt unike operakopper.

Bergen Nasjonale Opera samarbeider med Galleri Vox og kunstnerne som er tilknyttet galleriet og verkstedet om en helt ny og unik operakopp for hver månedlige konkurranse i 2023.

Galleri VOX Fellesatelier er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, grafikk, foto, data og skulptur.

Den første premien er den store lyse koppen: Denne koppen er et samarbeid mellom flere keramikere ved Galleri VOX. Koppen er av dreid steingods, og overflaten har blitt til gjennom en lek med ulike glasurer og dekorteknikker.

Selve konkurransen vil som før handle om spørsmål knyttet til både opera generelt og Bergen Nasjonale Opera sine forestillinger. Så nå er det bare å glede seg til neste nyhetsbrev!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET HER

Siste nyheter

OVF 2022 Rehearsals 19

Stipend for akademistar

For dei som får tilbod om plass på årets akademi vil det vere muleg å søkje om økonomisk støtte i form av eit behovsprøvd stipend.

Operapedagoger på skolebesøk

Eksklusivt møte med Rusalka for skuleelevar

Snart legg våre to operapedagogar Martina og Stian ut på turné til skular i Bergen for å guide elevane i opera generelt – og Rusalka spesielt! (Oppdatering: Kursa er no fullbooka)

Nyttårstalen fra kongen 2023

Rusalka i nyttårstalene

Den neste operaforestillingen handler om kjærlighet – men også om identitet og om fellesskap, noe som var tema både hos kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre i nyttårstalene.