Hopp til innhold

Vinn unike kopper i nyhetsbrevet

Vinn unike kopper i nyhetsbrevet!

Vi kjører konkurranse i nyhetsbrevet i hele 2024, der premien er unike operakopper!

Bergen Nasjonale Opera samarbeider med Galleri Vox og kunstnerne som er tilknyttet galleriet og verkstedet om en helt ny og unik operakopp for hver månedlige konkurranse i 2024.

Galleri VOX Fellesatelier er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, grafikk, foto, data og skulptur.

Selve konkurransen vil handle om spørsmål knyttet til opera generelt og Bergen Nasjonale Opera sine forestillinger. Så nå er det bare å melde seg på og glede seg til neste nyhetsbrev!

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET HER

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

NHB 3 damer 1

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi i juni!

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!