Hopp til innhold

Ny markeds- og kommunikasjonssjef

Ole Klemsdal er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonssjef ved Bergen Nasjonale Opera (BNO).

- Det er en stor ære å få være med på reisen mot et nytt operahus i tilknytning til Grieghallen, forteller Ole Klemsdal.

Mellom 2006-2011 var Klemsdal informasjonssjef ved Den Nationale Scene, hovedsakelig under Bjarte Hjelmelands periode som teatersjef.

- Jeg gleder meg stort over å komme tilbake til å arbeide med scenekunst og musikk - og ikke minst bidra til stor oppmerksomhet rundt opera i Bergen, sier Ole Klemsdal.

I de siste 10 årene har Klemsdal vært kommunikasjonssjef i industriselskapet Beerenberg.
- Dette har vært en lærerik og inspirerende reise. I Bergen er det en rekke aktører som markerer seg internasjonalt innen sine spesialiserte felt. Og i så måte minner Beerenberg og Bergen Nasjonale Opera om hverandre.

Klemsdal tiltrer stillingen 1. desember, og han håper at den lange perioden med avlysninger og restriksjoner da er over.

- Det å kunne være med å bidra til at bergenserne, striler og andre tilreisende igjen opplever opera av høyeste kvalitet i Grieghallen er noe som motiverer meg enormt.

Ole Klemsdal har sin utdannelse fra Universitetet i Bergen, innen media/videoproduksjon, filosofi og teatervitenskap. Han har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbyråer, i tillegg ved informasjonsavdelingen i Bergen kommune. Han har vært med å få flere utmerkelser innen reklame og kommunikasjon.

- Me var på jakt etter ein visjonær og ambisiøs person til å leia marknads- og kommunikasjonsområdet i Bergen Nasjonale Opera, og me er glade for at Ole Klemsdal skal vera med oss i det som vert ein spanande utviklingsfase, sier operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

NHB 3 damer 1

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi i juni!

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!