Hopp til innhold

Ny markeds- og kommunikasjonssjef

Ole Klemsdal er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonssjef ved Bergen Nasjonale Opera (BNO).

- Det er en stor ære å få være med på reisen mot et nytt operahus i tilknytning til Grieghallen, forteller Ole Klemsdal.

Mellom 2006-2011 var Klemsdal informasjonssjef ved Den Nationale Scene, hovedsakelig under Bjarte Hjelmelands periode som teatersjef.

- Jeg gleder meg stort over å komme tilbake til å arbeide med scenekunst og musikk - og ikke minst bidra til stor oppmerksomhet rundt opera i Bergen, sier Ole Klemsdal.

I de siste 10 årene har Klemsdal vært kommunikasjonssjef i industriselskapet Beerenberg.
- Dette har vært en lærerik og inspirerende reise. I Bergen er det en rekke aktører som markerer seg internasjonalt innen sine spesialiserte felt. Og i så måte minner Beerenberg og Bergen Nasjonale Opera om hverandre.

Klemsdal tiltrer stillingen 1. desember, og han håper at den lange perioden med avlysninger og restriksjoner da er over.

- Det å kunne være med å bidra til at bergenserne, striler og andre tilreisende igjen opplever opera av høyeste kvalitet i Grieghallen er noe som motiverer meg enormt.

Ole Klemsdal har sin utdannelse fra Universitetet i Bergen, innen media/videoproduksjon, filosofi og teatervitenskap. Han har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbyråer, i tillegg ved informasjonsavdelingen i Bergen kommune. Han har vært med å få flere utmerkelser innen reklame og kommunikasjon.

- Me var på jakt etter ein visjonær og ambisiøs person til å leia marknads- og kommunikasjonsområdet i Bergen Nasjonale Opera, og me er glade for at Ole Klemsdal skal vera med oss i det som vert ein spanande utviklingsfase, sier operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Siste nyheter

Champagne Foto Magnus Skrede

Kultur - det som foreinar oss

I ei tid då polarisering er ei av dei største truslane i samfunnet, er eg 100% overtydd om at kunstens grenselause og foreinande kraft, er verdiar me ikkje har råd til å nedprioritera om me skal koma vidare med alle utfordringane i verda.

Flaggermusen Foto Magnus Skrede

6 på terningen fra BA!

Og 5 (av 5) stjerner fra Opera Now - les utdrag fra de flotte anmeldelsene av Flaggermusen her!

Ivi Karnezi Foto Magnus Skrede

Konkurrent til Nystemten?

Har byen fått ein konkurrent til sjølvaste Nystemten? Her er heile teksten til songen "Bergen, å Bergen!", som er ei av overraskingane på maskeballet i Flaggermusen.

Leif Ove Andsnes og Adrian Angelico på pianoet

Queen på Ulriken!

Leif Ove Andsnes og vår eksentriske milliardær, Karl-Maria Ulriken, har spilt inn en helt unik musikkvideo!

Flaggermusen 1934 Foto: Christian Bøbak / Teaterarkivet, Spesialsamlingene ved Universitetsbiblioteket i Bergen

- Flaggermusen er operettenes dronning

Gjennom Flaggermusens 150 år på scenen har den vært en av de mest populære forestillingene både i Bergen og Norge. Nå samarbeider Bergen Nasjonale Opera og Den Nationale Scene for første gang om en helt ny versjon av operetten.

FLAGGERMUSEN

Hva i all verden skjer i Flaggermusen?

I denne nye vrien på Flaggermusen er handlingen flyttet fra Wien på 1800-tallet til dagens Bergen og Oslo. Vi vil jo helst ikke røpe alle overraskelsene før du kommer til Grieghallen i mars, men her er likevel et lite innblikk for den nysgjerrige!