Hopp til innhold

Miljøfyrtårn

Siden 2021 har vi vært Miljøfyrtårn-sertifisert – dengang som første kulturinstitusjon i Bergen!

Miljøfyrtårn-sertifisering er et synlig bevis på at orgainsasjonen tar ansvar, gjennom å ha et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling. Bergen Nasjonale Operas sin ambisjon er å bli stadig bedre og vi har kommet godt i gang med prosessen.

Diplomet ble høytidelig utdelt i Magistraten av Rune Bakervik i 2021, dengang var han påtroppende ordfører i Bergen. Produksjonsleder Vilde Gustavsen tok i mot diplomet på vegne av Bergen Nasjonale Opera.

Miljofyrtarn Vilde diplom

- Dette er et godt verktøy for å måle fremgangen innad i organisasjonen for å bli enda bedre på bærekraft, sier Vilde Gustavsen.

Som Miljøfyrtårn bidrar BNO også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere.

OM MILJØFYRTÅRN
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Les BNO sin rapportering på Miljøfyrtårn for 2023 her!

Les mer om sertifiseringen på Miljøfyrtårn.no

Vi er sertifisert

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

NHB 3 damer 1

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi i juni!

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!