Hopp til innhold

Miljøfyrtårn

Siden 2021 har vi vært Miljøfyrtårn-sertifisert – dengang som første kulturinstitusjon i Bergen!

Miljøfyrtårn-sertifisering er et synlig bevis på at orgainsasjonen tar ansvar, gjennom å ha et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling. Bergen Nasjonale Operas sin ambisjon er å bli stadig bedre og vi har kommet godt i gang med prosessen.

Diplomet ble høytidelig utdelt i Magistraten av Rune Bakervik i 2021, dengang var han påtroppende ordfører i Bergen. Produksjonsleder Vilde Gustavsen tok i mot diplomet på vegne av Bergen Nasjonale Opera.

Miljofyrtarn Vilde diplom

- Dette er et godt verktøy for å måle fremgangen innad i organisasjonen for å bli enda bedre på bærekraft, sier Vilde Gustavsen.

Som Miljøfyrtårn bidrar BNO også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere.

OM MILJØFYRTÅRN
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Les BNO sin rapportering på Miljøfyrtårn for 2023 her!

Les mer om sertifiseringen på Miljøfyrtårn.no

Vi er sertifisert

Siste nyheter

DGE 1500x1000 Respect office

Vil du jobbe med oss?

Bergen Nasjonale Opera søker etter en Produksjonsleder i 100% vikariat i 2 år fra høsten 2024.

Henning Larsen Grieg Hallen Grieghallen Round2 Copyrights by KVANT 1

Slik vil Griegkvartalet se ut

- Med vinnerprosjektet Kontrapunkt vil Griegkvartalet fremstå med en arkitektonisk utforming og funksjonalitet, som vil vitalisere Bergen og tilføre byen noe helt nytt, forteller juryleder Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Champagne Foto Magnus Skrede

Kultur - det som foreinar oss

I ei tid då polarisering er ei av dei største truslane i samfunnet, er eg 100% overtydd om at kunstens grenselause og foreinande kraft, er verdiar me ikkje har råd til å nedprioritera om me skal koma vidare med alle utfordringane i verda.

Flaggermusen Foto Magnus Skrede

6 på terningen fra BA!

Og 5 (av 5) stjerner fra Opera Now - les utdrag fra de flotte anmeldelsene av Flaggermusen her!

Ivi Karnezi Foto Magnus Skrede

Konkurrent til Nystemten?

Har byen fått ein konkurrent til sjølvaste Nystemten? Her er heile teksten til songen "Bergen, å Bergen!", som er ein av godbitane på maskeballet i Flaggermusen.

Leif Ove Andsnes og Adrian Angelico på pianoet

Queen på Ulriken!

Leif Ove Andsnes og vår eksentriske milliardær, Karl-Maria Ulriken, har spilt inn en helt unik musikkvideo!