Hopp til innhold

Kristin Krohn Devold åpner operafestival

Hva gir medarbeiderne i NHO Reiseliv i bryllupsgave til sin administrerende direktør? Ett tre dagers opphold på Mimì Goes Glamping så klart!

Festivalen Mimi Goes Glamping har etablert seg som en av Norges mest spennende og nyskapende operafestivaler. Samarbeidet mellom Bergen Nasjonale Opera og Åmot Operagard skaper imponerende synergier mellom internasjonale sangere og talentfulle unge lokale utøvere, samt bønder som leverer førsteklasses råvarer.

Festivalen har fått rosende omtale internasjonalt av både Financial Times og Opera Now. Dette er en helt ny måte å oppleve opera på, samtidig som den viser vei for regional utvikling og gjennomtenkt kulturturisme.

De Historiske støtter også opp om festivalen og det meget driftige vertskapet på Villa Åmot.

Vi ønsker Kristin Krohn Devold hjertelig velkommen til en festival med uslåelig vakker opera av internasjonal toppkvalitet og lokalprodusert gourmetmat - med majestetisk vestnorsk fjordlandskap som operakulisse.

Mer om festivalen: www.mimigoesglamping.no

Siste nyheter

Albert Dohmen og Eivind Gullberg Jensen

Wagner-legenden ser fremtiden på Os

- Umiddelbart synes jeg dette var en strålende idé, forteller en av vår tids fremste Wagner-tolkere, sangeren Albert Dohmen. Han er en av lærerkreftene i dette årets Opera ved fjorden.

NHB 3 damer 1

Fantasifulle kostymer

Få en sniktitt på kostymene til Tryllefløyten og Rhingullet, som fremføres på Opera ved fjorden sommerakademi i juni!

Eivind Gullberg Jensen OVF24

Setter rekord med eventyrlig sommerakademi

- Eventyrene står i fokus når verk av to av de mest kjente operakomponistene skal fremføres under Opera ved fjordens to konserter, forteller operasjef Eivind Gullberg Jensen.

Annika Beinnes ariekonsert Opera ved fjorden

Wagner-opera og favorittarier

På den storslåtte avslutningen av årets sommerakademi Opera ved fjorden byr vi på sangernes favorittarier og ikke minst høydepunkt fra Wagners Rhingullet!