Hopp til innhold

Hanna Hipp

Mezzosopranen Hanna Hipp har tidligere gjestet Bergen Nasjonale Opera, både i rollen som
Suzuki i Madame Butterfly – og deretter som Emilia i Otello.

Den polske mezzosopranen Hanna Hipp studerte musikk i Gdansk før hun fortsatte ved Guildhall School og Music & Drama og National Opera Studio i London. Våren 2017 var hennes Magdalena i Mestersangerne ved Royal Opera i London enestående. Andre høydepunkter er som Mercedes i Carmen ved La Scala i Milano og 2. Dame/Tryllefløyten ved Royal Opera i London. Sommeren 2017 i Glyndebourne sang hun rollen som Komponisten i Ariadne auf Naxos og året etter Dorabella i Cosi fan tutte i Seattle. Våren 2020 er hun Cherubino i Figaros bryllup av Mozart, ved English National Opera.

Hanna Hipp har gjestet Bergen Nasjonale Opera to ganger: Først som Suzuki i Madame Butterfly (2016) og deretter som Emilia i Otello (2017).

Oppdatering: Hanna Hipp skulle spilt rollen som Pasjen til Herodias i Salome under Festspillene i Bergen mai 2020, men på grunn av Covid-19 ble begge forestillingene avlyst.

Medvirket på

Otello
Spilleperiode: 15-15/12

Otello

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester presenterer Otello av Giuseppe Verdi, et sterkt drama om sjalusi og kjærlighet, med fremragende sangere i hovedrollene.

Les mer Overstått forestilling