Hopp til innhold

Elisabeth Gimmestad

SOPRAN

Hun har tidligere gjestet Bergen Nasjonale Opera i rollen som mor i Murmartinstein i fjella/Trollet på Fantøya i 2016, og året etter sang hun tittelrollen i Papirposeprinsessen, samt Grete i Vestlandsturneen med Hans og Grete av Humperdinck.

Elisabeth Gimmestad er en lyrisk koloratursopran fra Sandane i Sogn og Fjordane. Bachelorutdannelsen sin og et videreutdanningsår har hun fra Universitetet i Stavanger, samt fra musikkonservatoriet i Roma; Santa Cecilia. Her studerte hun med operasangerne Elizabeth Norberg-Schulz og Claudio di Segni, før hun fullførte sin mastergrad ved Norges Musikkhøgskole i 2017. Elisabeth Gimmestad har sunget konserter og hatt roller i operaproduksjoner blant annet ved Opera Nordfjord, Oslo Operafestival, Christiania Teater, Accademia Filarmonica Romana i Roma og i Universitetets Aula.

Medvirket på

Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 19-19/10

Carmen på turné

Carmen er operahistoriens mest kjente rolleskikkelse. I denne forførende forestillingen får du det beste av det beste, med alle de kjente ariene, på én time.

Les mer Overstått forestilling
Paperbag Princess Web
Spilleperiode: 09-09/09

Fengselsopera - Papirposeprinsessen

Bergen fengsel, avdeling Osterøy, og Bergen Nasjonale Opera inviterer til opera basert på Robert Munschs historie om det å tørre å stå for egne verdier. Med innsatte og ansatte i koret.

Les mer Overstått forestilling
Papirposeprinsessen Prinsessensloss Nett
Spilleperiode: 18/11

Papirposeprinsessen

Kom og bli med på all humoren og dramaet som oppstår når Händel møter norske folketoner, en jålete prins støter på en slu drage, og når den modige prinsessen med hjelp fra det som egentleg er skolens korsangere skal rydde opp i alt kaoset.

Les mer Overstått forestilling
Grete Heksen Nett
Spilleperiode: 03/11-03/11

Hans og Grete på Vestlandsturné

Humperdincks verdenskjente opera i ny produksjon. Hans og Grete er et eventyr fra brødrene Grimms samling og et av de mest kjente i vestlig kultur.

Les mer Overstått forestilling