Hopp til innhold

AVLYST / OPERAPUB JULESPESIAL 2020

AVLYST / OPERAPUB JULESPESIAL 2020

Spilleperiode

07. oktober - 02. desember

Sted

USF Verftet (Sardinen)

Spilletid

1 time

Billetter

Gratis inngang

På grunn av de forlengede smitteverntiltakene i Bergen kommune er OperaPubens Julespesial 2. desember dessverre avlyst.

Vi har med tungt hjerte besluttet å avlyse OperaPuben i desember. Selv om vi har mulighet til å arrangere puben med færre enn 20 publikummere, er dette lite forenlig med andre deler av retningslinjene, som åpningstider og restriksjonene rundt kor- og allsang. Vi håper på lysere tider for OperaPuben i 2021!

Ønsker du å entre scenen i Sardinen på USF Verftet? Gjerne med en arie, en duett eller hva med en vise eller et musikal-nummer? På julespesialen 2. desember har du også sjansen til å dele både nyskrevne og nostalgiske julefavoritter med et lydhørt publikum.

Vi stiller med pianist, som kan øve med deg/dere i forkant samme kveld. Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved programkoordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre.

Gratis inngang! Men merk:
Til julespesialen 2. desember blir det bare lagt ut et begrenset antall billetter (men fortsatt gratis) pga Covid 19-situasjonen.

Konserten starter kl. 21.30 og varer ca. 1 time.

Om smittevern og tiltak: Les mer på hjemmesiden til USF Verftet.

Adresse 7. oktober og 2. desember 2020:

Sardinen USF, USF Verftet
Georgernes verft 12
5011 Bergen

Generelt om OperaPuben:
På OperaPuben kommer du tett på operasangere i uformelle omgivelser. Solistene er amatører, studenter, korister og av og til gjestende sangere fra våre operaforestillinger.

For noen er OperaPuben den aller første scene-erfaringen, og det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, viser, egne komposisjoner … hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Det er nå seks år siden (2014) Bergen Nasjonale Opera satte i gang med OperaPub, og etter å ha arrangert dette populære og uhøytidelige konseptet både på Logen Bar, Chagall og Underlig er turen nå kommet til USF Verftet.

Følg også gjerne med på Bergen Nasjonale Operas facebook-side for program fra gang til gang.


OperaPuben på YouTube

Samtlige spilledatoer


07/10 Onsdag 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang
02/12 Onsdag 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang