Hopp til innhold

Sesongpresentasjon

Sesongpresentasjon

Spilleperiode

04. september 2024

Sted

Kulturhuset

Spilletid

1t

Billetter

Gratis

Operasjefen inviterer til presentasjon av operasesongen 2024 på Kulturhuset onsdag 4. september kl. 12 og håper du vil komme!

Presentasjonen av høstens operaprogram med musikalske smakebiter skjer onsdag 4. september kl. 12-13 på Kulturhuset (i 3. etasje).

Eivind vil fortelle om hvorfor han har valgt ut de ulike forestillingene til denne høstens repertoar, og hvorfor han mener akkurat disse vil være minneverdige opplevelser for publikum.

Med seg har han de unge sangerne og vestlendingene Endre Dahl (tenor) og Melissa Baug (sopran), som fremfører både musikk fra høstens store operaforestilling De dødes by, i tillegg til sanger fra La traviata av Verdi. Sistnevnte vil de begge fremføre på operakonserten Viva Verdi! som finner sted på DNS senere i september. Pianisten Alina Letiagina akkompagnerer Endre og Melissa.

Dessuten kommer Gunnar Danbolt, professor i kunsthistorie og populær foredragsholder – ikke minst har han holdt mange av innledningsforedragene til Bergen Nasjonale Operas operaer i Grieghallen. Sammen med Eivind vil Gunnar snakke om hva som fascinerer han med De dødes by og komponisten og vidunderbarnet Erich Korngold.

Vi serverer kaffe og te og håper mange vil sette av en liten time denne formiddagen. Er du på jobb kan du jo gjerne ta en utvidet lunsjpause. Mat og annen drikke kan bestilles i Kulturhusets 1. etasje og bringes opp i 3. etasje.

Dørene åpnes kl. 11.45.

GRATIS! MEN NB - LØS UT BILLETT FOR Å SIKRE DEG PLASS

4. SEPTEMBER KL. 12
VARER 1 TIME
KULTURHUSET / 3. ETASJE
GRATIS ARRANGEMENT
HEIS TILGJENGELIG

Samtlige spilledatoer


04/09 Onsdag 12.00
Kulturhuset Overstått forestilling
Overstått forestilling