Hopp til innhold

Operagalla på Åmot

Operagalla på Åmot

Spilleperiode

22 - 23. august

Sted

Åmot Operagard

Spilletid

1 h 45 m

Billetter

550 - 550

Vi tar med sangere fra Russlands verdenskjente Mariinskij-teater og reiser på besøk til vakre Åmot Operagard! Der venter en helaften med fantastiske arier og deilig mat når Åmot Operagard inviterer til operagalla med Edvard Grieg Kor og internasjonale solister.

Operagalla 22. og 23. august

Åmot Operagard har gitt oss det kunstneriske ansvaret for å sette sammen en Operagalla som skal løfte taket på Operalåven og publikum til nye høyder. Deres fortreffelige kjøkken sørger for kulinariske nytelser, og sammen våger vi oss til å antyde at summen blir selve definisjonen på en vakker sommerkveld! Fra det berømte Mariinskij-teatret i St.Petersburg kommer to sangere, Yana Kleyn og Dmitry Lavrov (kjent i rollen som Prins Afron i Gullhanen) som sammen med Edvard Grieg Kor vil by på smektende operaperler i Operalåven. Deretter inviteres du inn i låvens restaurant, på tre-retters middag laget av de fineste lokale råvarer.

Medvirkende

Edvard Grieg Kor
Håkon Matti Skrede / Musikalsk leder
Yana Kleyn / Sopran
Dmitry Lavrov / Baryton
André Møllerhaug / Pianist

Mer om Åmot Operagard

Gardsmiljøet med sveitservilla, låve, snekkerverksted, smie og eldhus er i dag rammen rundt bedriften Åmot Operagard som ble startet opp av Steinar Sørli og Yngve Brakstad i 2004.

Vakker vestlandsnatur preger kulissene til denne unike gardsscenen, hvor lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere står for kulturopplevelser i særklasse. Utsøkt sunnfjordmat tilberedt av lokale råvarer og overnatting i det restaurerte våningshuset anno 1890, gir operagardbesøket en ekstra dimensjon. Tildelingen av Olavsrosa i 2010, Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke, understreker hvor verdifulle opplevelser Åmot Operagard har å by på.

Restauranten

Åmot gardskjøkken drives av kjøkkensjef og kokk, Christel Eide fra bedriften Mitt Lille Kjøkken. Sammen med Åmot Operagard brenner hun for lokale råvarer og Sunnfjordmat. Fra stolte produsenter får de levert blant annet Vestlandfjordfe og Raudkolle, Viksdalsørret, sjøkreps og hjort, i skogen finner hun granskudd og ramsløk. På kjøkkenet i Operalåven skaper hun smakfulle, særpregede delikatesser inspirert av tradisjon, sesonger og god stemning.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, Sogn og Fjordane fylkeskommune og Sparebanken Vest.

Velkommen til Operagalla på Åmot Operagard!

Samtlige spilledatoer


22/08 Fredag 19.30
Overstått forestilling
Overstått forestilling
23/08 Lørdag 19.30
Overstått forestilling
Overstått forestilling