Hopp til innhold

Operashots på Våg

Operashots på Våg

Spilleperiode

01 - 02. mars

Sted

Våg

Spilletid

3

Billetter

695

Hårene reiser seg, hjertet banker fortere, og du vil ha mer! Vi lover en helaften med fantastiske arier og deilig mat når vi gjentar suksessen med OperaShots på VÅG 1. og 2. mars. Fredag er allerede fullbooket, billetter igjen til lørdag.

Det hele starter med aperitif i Børskjelleren. Deretter fortsetter kvelden på VÅG hvor du får servert en velsmakende fireretters meny fra ConFresco/Matbørsen. Mens du nyter maten i intime omgivelser står to topp solister og en pianist for musikalske innslag, like kraftfulle som shots.

Her får du selvsagt arier fra verdens mest kjente komponister, Verdi og Puccini!

Vi gjentar suksessen
Vladimir Dmitruk fra Hviterussland forelsket seg i Bergen sist han sang på VÅG og kommer nå tilbake. I mars opptrer han sammen med den svenske sopranen Magdalena Risberg. Disse to fabelaktige solistene med de store stemmene vil gi deg en fantastisk opplevelse du sent vil glemme!

Vladimir Dmitruk og Magdalena Risberg er kommende stjerner vi vil høre mer fra i fremtiden: Vladimir er håndplukkett av selveste Placido Domingo til sitt operastudio for unge sangere i Los Angeles og Magdalena er en av Sveriges mest talentfulle unge stemmer.

Det er ikke hvilken som helst pianist som passer i rollen som "klubb-pianist". Ulrich Stærk har siden hans kritikerroste debut vært ansett som en av de beste konsertpianister i Skandinavia. Han er førsteamanuensis ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og prosjektleder og coach på Opera Academy ved Det Kgl. Danske Opera i København.

- Er vi virkelig i Bergen?
Høstens OperaShots var en stor suksess. En jentegjeng fra Stavanger som tilfeldigvis booket "dinner & show" den helgen lurte på om de virkelig var i Bergen og ikke et annet sted på kontinentet.

Bildet: Thor Brødreskift.

Medvirkende:

Vladimir Dmitruk
Tenor

Magdalena Risberg
Sopran 

Ulrich Stærk
Pianist Samtlige spilledatoer


01/03 Fredag 19.30
Overstått forestilling
Overstått forestilling
02/03 Lørdag 19.30
Overstått forestilling
Overstått forestilling