Hopp til innhold

OperaPub

Gratis inngang

OperaPub

Spilleperiode

04. oktober - 06. desember

Sted

Kulturhuset i Vaskerelven 8

Spilletid

1 time

Billetter

Gratis inngang

O sole mio! Velkommen til byens populære og uhøytidelige OperaPub, der også du har sjansen til å synge!

OperaPuben finner sted på Kulturhuset i Bergen sentrum. Her kommer du tett på sangere i uformelle omgivelser. Solistene er lokale amatører og profesjonelle sangere, studenter, korister og av og til også gjestende operastjerner fra Bergen Nasjonale Operas forestillinger.

Det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, egne komposisjoner… hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Konserten er gratis, og du trenger ikke billett for å komme inn. Men merk at det kan bli ganske fullt, så kom gjerne litt tidlig.

HAR DU LYST TIL Å OPPTRE?
Ønsker du selv å entre scenen på OperaPuben? Vi stiller med proff pianist! Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i god tid i forveien, og fortell hva du kan tenke deg å fremføre. Når du har fått grønt lys, formidler hun kontakt med pianisten, slik at du kan sende notene som trengs.

Om du ønsker å bruke din egen pianist/akkompagnatør er det også mulig, og f.eks. kor som vil synge a cappella er også hjertelig velkommen. Det er mulig å øve med vår pianist i konsertlokalet i forkant samme kveld, vanligvis i halvtimen før konserten starter.

Merk at dette er lagt opp som en akustisk konsert, så vi tilbyr ikke tilpasset lydanlegg for verken sang eller instrumenter – bare en enkel mikrofon for introduksjonene.

Det er nå ni år siden (september 2014) Bergen Nasjonale Opera satte i gang med OperaPub, og etter å ha arrangert dette populære og uhøytidelig konseptet både på Logen Bar, Chagall, Underlig og Sardinen USF holder vi nå til i Kulturhuset i Vaskerelven.

Kulturhuset i Bergen (lenke)
Vaskerelven 8
5014 Bergen

Gratis inngang
Heis er tilgjengelig

Ta gjerne en titt på tidligere opptredener på OperaPubens YouTube-kanal om du vil ha en musikalsk smakebit!

Fotoserien er frå den legendariske huspremieren på det nye Kulturhuset i Vaskerelven 6. oktober 2021, med blant andre sopranen Mari Eriksmoen, bassen Jongmin Park, Rushana Brandanger med eigen komposisjon – og pianistane Tor Erik Seime Pettersen og Ahmad Hedar:

Medvirkende


Tor Erik Seime Pettersen

Tor Erik Seime Pettersen

Pianist 6. september

Ellena Hale

Ellena Armelius

Pianist 4. oktober og 6. desember

Samtlige spilledatoer


04/10 Onsdag 21.30
Kulturhuset i Bergen / Lillesalen Gratis inngang
Gratis inngang
06/12 Onsdag 21.30
Kulturhuset i Bergen / Lillesalen Gratis inngang
Gratis inngang