Hopp til innhold

OperaPub

Gratis inngang

OperaPub

Spilleperiode

03 - 31. mai

Sted

Kulturhuset i Vaskerelven 8

Spilletid

1 time

Billetter

Gratis inngang

O sole mio! Velkommen til byens populære og uhøytidelige OperaPub, der også du har sjansen til å synge. Gratis inngang!

De to siste OperaPubene denne våren finner sted 3. og 31. mai. (Ingen OperaPub i april i år.)

vår populære OperaPub på Kulturhuset i Bergen sentrum kommer du tett på sangere i uformelle omgivelser. Solistene er lokale amatører og profesjonelle sangere, studenter, korister og av og til også gjestende operastjerner fra BNOs forestillinger.

Det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, egne komposisjoner … hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Konserten er gratis, og du trenger ikke billett for å komme inn. Men merk at det kan bli ganske fullt av og til.

HAR DU LYST TIL Å OPPTRE?
Ønsker du selv å entre scenen på OperaPuben? Vi stiller med proff pianist! Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i god tid i forveien, og fortell hva du kan tenke deg å fremføre. Når du har fått grønt lys, formidler hun kontakt med pianisten, slik at du kan sende notene som trengs. Om du ønsker å bruke din egen pianist/akkompagnatør er det også mulig, og f.eks. kor som vil synge a cappella er også hjertelig velkommen. Det er mulig å øve med vår pianist i konsertlokalet i forkant samme kveld, vanligvis i halvtimen før konserten starter.

Det er nå litt over åtte år siden (2014) Bergen Nasjonale Opera satte i gang med OperaPub, og etter å ha arrangert dette populære og uhøytidelige konseptet både på Logen Bar, Chagall, Underlig og Sardinen USF er nå turen kommet til det nye Kulturhuset i Vaskerelven.

Sesongen 2022/23 finner OperaPuben sted i den stemningsfulle Lillesalen (2. etasje) i Kulturhuset. Unntak: På festspill-spesialen onsdag 31. mai tester vi Hovedsalen i 1. etasje for første gang.

Adresse for OperaPuben:

Kulturhuset i Bergen (lenke)
Vaskerelven 8
5014 Bergen

Heis er tilgjengelig

OperaPuben på YouTube

Fotoserie frå den legendariske huspremieren på det nye Kulturhuset i Vaskerelven 6. oktober 2021, med blant andre sopranen Mari Eriksmoen, bassen Jongmin Park, Rushana Brandanger med eigen komposisjon – og pianistane Tor Erik Seime Pettersen og Ahmad Hedar:

Relaterte nyheter

Medvirkende


Ellena Hale

Ellena Hale

Pianist for sangerne

Samtlige spilledatoer


03/05 Onsdag 21.30
Kulturhuset (Lillesalen 2. etasje) Gratis inngang
Gratis inngang
31/05 Onsdag 22.00
Kulturhuset (Hovedsalen 1. et.) Festspill-spesial! Gratis inngang
Gratis inngang