Hopp til innhold

OPERAPUB 

Gratis inngang
Spilletid: 1 time
Sted: USF Verftet (Sardinen) Billettpriser: Gratis inngang
Premiere: 05. mai 2021 Spilleperiode: 02 - 02/06

Er vi heldige, kan vi hilse våren velkommen med årets første OperaPub på USF Verftet onsdag 5. mai.

Vi satser på at det nå blir mulig å arrangere OperaPuben i mai og juni. Det kommer fortsatt an på retningslinjene fra kommune og regjering. Men - vi håper det går mot lysere tider og jobber mot at vi endelig kan samles igjen. Sett av datoene og følg med ...

Ønsker du å entre scenen i Sardinen på USF Verftet? Gjerne med en arie, en duett eller hva med en vise eller et musikal-nummer?

Vi stiller med pianisten Ellena Hale, som kan øve med deg/dere i forkant samme kveld. Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre.

Billetter: Billett-lenke (gratisbilletter, men begrenset antall pga korona-situasjonen) blir lagt ut på denne siden når arrangementet nærmer seg. Fordi vi ennå ikke vet hvilke restriksjoner som kommer til å gjelde, avventer vi til ca én uke før konserten. Mer informasjon kommer.

Konserten starter kl. 21.30 og varer ca. 1 time.

Om smittevern og tiltak: Les oppdatert info. på hjemmesiden til USF Verftet.

Adresse:

Sardinen USF, USF Verftet
Georgernes verft 12
5011 Bergen

Generelt om OperaPuben:
På OperaPuben kommer du tett på operasangere i uformelle omgivelser. Solistene er amatører, studenter, korister og av og til gjestende sangere fra våre operaforestillinger.

For noen er OperaPuben den aller første scene-erfaringen, og det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, viser, egne komposisjoner … hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Det er nå sju år siden (2014) Bergen Nasjonale Opera satte i gang med OperaPub, og etter å ha arrangert dette populære og uhøytidelige konseptet både på Logen Bar, Chagall og Underlig er turen nå kommet til Sardinen på USF Verftet.

Følg også gjerne med på Bergen Nasjonale Operas facebook-side for program fra gang til gang.

OperaPuben på YouTube

Samtlige spilledatoer


02/06 Wednesday 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang
05/05 Wednesday 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang